Who is the webmaster ?

Hallo,

Ik zal me eens voorstellen aan jouw. Mijn naam is Peter Wrekenhorst, woonachtig in Franeker. Van 1978 tot 2001 woonde ik in Franeker. Ik  ben in 1969 geboren te Apeldoorn.

Hobby's zijn o.a. natuurlijk computeren, maar ook het bezighouden als bestuurslid van een vrij grote autoclub is een  drukke bezigheid van mij waarin vele uurtjes worden gestoken. Meerdere hobby's zijn o.a. klussen, fotografie en verder alles waar ik op dat moment zin aan heb, dat zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Gezien ik een hekel heb aan stilzitten mag ik me toch wel een actief persoon noemen.

Franeker. Heel wat jaren heb ik dus van Franeker al kunnen genieten. En heb dus ook veel meegemaakt en zien veranderen, vooral dat laatste is nog eens leuk om aan terug te denken. Enkele bijgebleven veranderingen zijn bijvoorbeeld: Het verwijderen van de sloplichten halverwege de Zuiderkade - De grote brand van Motel de Valk - De eerste (voor mij dan) Elfstedentocht - De vernieuwde weg richting Donjum - Snelweg Harlingen tot Dronrijp enzovoort enzovoort.

Eind 2001 ben ik niet meer een inwoner van Franeker. Na bijna 2 jaar hebben mijn vriendin en ik besloten om te gaan samenwonen en helaas niet in Franeker dus. Momenteel woon ik in het Twentse Losser, ver van Franeker helaas. Toch zal ik Franeker gaan missen ondanks dat ik er nog regelmatig zal komen vanwege mijn familie bezoekjes. Ook zal ik natuurlijk alle nieuwtjes proberen te fotograveren en op deze page te zetten. Jullie zijn dus niet van me af om het zomaar even te zeggen.

Mijn dank voor jullie aandacht en veel plezier op de homepage over Franeker en anders graag tot de volgende keer.

Neem trouwens eens een kijkje op mijn andere Homepages.

Groetjes van Peter Wrekenhorst